Gezocht: Hardware Engineers

Op deze pagina kun je een advertentie plaatsen als je iets te verkopen hebt of iets zoekt.
Plaats reactie
Gemini
Berichten: 1
Lid geworden op: di 12 mar 2024, 14:15

Gezocht: Hardware Engineers

Bericht door Gemini »

Als Hardware Engineer werk je aan uitdagende projecten binnen de militaire, medische, industriële en consumentenmarkt. Je bent als Hardware Engineer betrokken bij het gehele proces van technische requirements tot aan implementatie van het product bij de klanten. Heb je een passie voor hardware ontwikkeling? En wil je graag de nieuwste technologieën toepassen? Lees dan snel verder.

Dit ga je doen:
De slimste embedded systemen ontstaan door de samenwerking tussen hardware- en firmware specialisten. Als Hardware Engineer werk je in projectteams aan verschillende innovatieve producten. Denk hierbij aan het ontwikkelen van de PCB voor een real-time locatiesysteem of voor een innovatief medisch product. Je gebruikt jouw expertise om technische vraagstukken naar een oplossing voor het team en de eindklant te vertalen. De ene dag verwerk je feedback van bijvoorbeeld de IPO-ontwikkelaar of firmware engineer, de andere dag ontwerp je een Flex Rigid PCB voor een medisch product. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen, verbeteren en implementeren van hardware.

Jouw profiel:
Je hebt een passie voor elektronica ontwikkeling wilt graag aan innovatieve projecten werken. Je bent in staat om complexe vraagstukken te vertalen naar een oplossing. Je hebt ervaring met het tekenen en ontwikkelen van PCB lay-outs, PCB circuit design, RF, EMC compliance, Design For Testing en Design for Manufacturing. Ook heb je kennis van processorkernen, memories en industriële interfaces. Verder ben je gemotiveerd om in functie door te groeien van starter naar medior of senior, of je bent toe aan de volgende stap. Je hebt bij voorkeur een MBO/HBO Elektronica of Elektrotechniek.

Heb je een sterke affiniteit met elektronica, bijvoorbeeld door als hobbyist hardware te ontwikkelen? Maar heb je niet de gevraagde opleiding? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren. Wij zijn namelijk op zoek naar talent met passie voor elektronica.

What you GET:
Bij GET zetten wij ideeën om in een eindproduct voor onze klanten. Als productontwikkelaar ontwerpen wij alles in-house; van hardware tot aan de behuizing. Wij bieden je een werkomgeving waarin je jouw expertise gaat toepassen om innovatieve producten te ontwikkelen. Naast een team met passie voor elektronica en firmware bieden wij je een competitief salaris tussen de € 2.700 en € 6.000 (afhankelijk van ervaring en leeftijd), flexibele werktijden en veel creatieve vrijheid. Groei je met ons mee? Solliciteer direct en GET hired.
Plaats reactie